Aug 11, 2012

Baju Kurung untuk ibu mengandung @ umi ahmad shoppe


Assalamualaikum wbt....

Kini, umi ahmad shoppe ada menjual baju kurung untuk ibu mengandung. Kesemua baju ini adalah rekaan mumdreams. Coraknya menarik, material yang selesa dan yang penting menutup aurat.

Di umi ahmad shoppe ada diskaun sebanyak 20%.

Selamat menjamu mata, kalau ada yang berkenaan, contact umiahmadshoppe@gmail.com.....


KOLEKSI WAFIY


Brown abstract
available size L
RM 157.00 
20% ( RM 125.60)



Dark blue
available size: S M L XL XXL
RM 152.00
20% ( RM 121.60)


Lime Green
available size: S M L
RM 157.00
20% (RM 125.60)  


Purple Rainbow
available size: S M L XL XXL
RM 152.00
20% (RM 121.60)


Red Flower
available size:  L XL 
RM 157.00
20% (RM 125.60)



KOLEKSI WIDAD

 Blue Floral
available size S M L
RM 137.00
20% (RM 109.60)


Grey
available size S M L XL XXL
RM 157.00
20% (RM 125.60) 


Maroon
available size S L XL XXL
RM 157.00
20% (RM 125.60)


 Orange Floral
available size S M
RM 157.00
20% (RM 125.60)


Pink abstract
available size M
RM 137.00
20% (RM 109.60)



Material cotton lembut

UKURAN

Size S
Bahu : 15"
Ukur lilit dada : 34"
Ukur lilit pinggul : 42"
Labuh tangan : 21"
Lilit Lengan : 11"
Labuh baju : 37"
Ukur lilit pinggang kain : 30"
Ukur lilit pinggul kain : 36"
Labuh kain : 40"

Size M
Bahu : 16"
Ukur lilit dada : 35"
Ukur lilit pinggul : 44"
Labuh tangan : 21"
Lilit Lengan : 11.5"
Labuh baju : 37"
Ukur lilit pinggang kain : 32"
Ukur lilit pinggul kain : 38"
Labuh kain : 40"

Size L
Bahu : 17"
Ukur lilit dada : 36"
Ukur lilit pinggul : 46"
Labuh tangan : 21"
Lilit Lengan : 12"
Labuh baju : 37"
Ukur lilit pinggang kain : 34"
Ukur lilit pinggul kain : 40"
Labuh kain : 40"

Size XL
Bahu : 18"
Ukur lilit dada : 37"
Ukur lilit pinggul : 48"
Labuh tangan : 21"
Lilit Lengan : 12.5"
Labuh baju : 37"
Ukur lilit pinggang kain : 36"
Ukur lilit pinggul kain : 42"
Labuh kain : 40"

Size XXL
Bahu : 19"
Ukur lilit dada : 38"
Ukur lilit pinggul : 50"
Labuh tangan : 21"
Lilit Lengan : 13"
Labuh baju : 37"
Ukur lilit pinggang kain : 38"
Ukur lilit pinggul kain : 44"
Labuh kain : 40"

20 comments:

  1. Kedai kt mn? Boleh bg alamat or jual online je

    ReplyDelete
  2. Nk tnya...kalau biasa sblm pregnant sy pkai size S atau M...skrg ni sy sesuai size apa?

    ReplyDelete
  3. baju kurung maroon saiz L ada lg?

    ReplyDelete
  4. baju kurung warna grey saiz L ada lagi tak?

    ReplyDelete
  5. baju kurung warna silver ada tak..size xl

    ReplyDelete
  6. bju kurug kale grey n pink abstact saiz m ade x? info me at fieda@anm.gov.my

    ReplyDelete
  7. salam..sy berminat nk beli..tapi email sy x reply pun..pls email me ya..ainulashikhussin@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam..ada wat dropship utk baju kurung ibu mengandung ni x? pls email to sweet_lia83@yahoo.com

    Thanks

    ReplyDelete
  9. saya ni br ngandung dlm 6-8mgu.. masalah skrg size dada saya dah xxl tu.. leh x saya req bahagian dada dibesarkan lg jd 40-42 so by the time 5 bulan time raya x sendat sgt tang dada

    ReplyDelete
  10. Salam...koleksi widad colour grey saiz l ade g x....

    ReplyDelete
  11. salam..tumpang tanya ..terima agent dropship x? sy brminat utk jd agent email info ke baby_lovepanda19@yahoo.com,tQ

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...

    Just nak tanya... pinggang kain tu macamana...ada getah yang flexi utk ibu hamil tak...sbb selalunya depa letak getah biasa jer... pyh bila perut kui besar...

    ReplyDelete
  13. Salam akak . Mcm mn sy nk contact akk utk beli baju tu erk

    ReplyDelete
  14. salam cmne nk order & tahu size kite?

    stok utk GREY ade lagi tak?

    ReplyDelete
  15. STILL ADA KE BAJU NI.SY NK BELI UNTUK RAYA WARNA MARRON.SAYA TK PASTI LAGI SAIZ BERAPA.SAYA RENDAH JE 4KAKI 9.SAYA MENGANDUNG 8 BULAN.BERSALIN DALAM BULAN 9 NI.

    ReplyDelete
  16. akak...saya nk order untuk gray size s & pink abstract size s...ade lg ke?pm saya kak kt dayahdet@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Assalam, Masih open utk order x? e-mail sy: junaivey@gmail.com

    ReplyDelete